Carla over Don’t Try to Change Me (Little Bird)

Don’t Try to Change Me (Little Bird), een doordacht stuk meesterwerk.

Vanavond luisterde ik voor het eerst naar de song Little Bird. Ik vond het meeslepende gitaar spel geweldig en het trok me zodanig in de muziek dat ik stopte met waar ik mee bezig was en echt ging luisteren. Ik liet de tekst bezinken en dat raakte me. Het deed me terug denken aan iedere keer dat ik na langere of kortere reizen terug naar huis ging. Iedere keer vol met herinneringen aan mensen en avonturen waarvan ik zeker wist dat ik ze altijd speciaal zou blijven vinden. Maar iedere keer opnieuw ging ik weer op reis en werden de eerdere herinneringen vervangen door andere.

Belangrijk was dat ik reisde, landen bezocht en mensen leerde kennen. Niet vanwege de landen en de mensen zelf, maar doordat ik door de ervaringen mezelf leerde kennen. De herinneringen vervaagden, de relaties evenzo. Maar gevormd door culturen en mensen die mij raakten, bleef ik. En zoals een ieder ander, ik mag er zijn en het is goed. Don’t try to change me…

Don’t Try to Change Me (Little Bird), beschrijft voor mij de reis van het leven. Doordachte tekst, geweldige vocal en begeleidende muziek. Ik kijk er naar uit meer werk van deze artiesten te horen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *